Výsledky Tříkrálové sbírky 2024
7. února 2024 Články z celé ČR

Výsledky Tříkrálové sbírky 2024

Počítání pokladniček je již u konce, máme výsledky. Děkujeme!

Ve dnech 1. 1. – 14. 1. 2024 vyrazili jako každý rok malí tři králové do ulic a s velkým poselstvím radostně zvonili u Vašich dveří…..

I letos můžeme s čistým svědomím říci, že Tříkrálová sbírka své poslání neztratila a její tradice stále trvá. Tři králové přináší nejen radost a požehnání do všech domovů, ale především konkrétní pomoc pro lidi z našeho okolí, kteří ji tolik potřebují.

Sbírka je také výstižnou ukázkou toho, že dokážeme i v dnešním světě spolupracovat, pomáhat si a držet za jeden provaz.

Finanční prostředky z letošní sbírky využije Charita sv. Alexandra a Charita Ostrava na podporu služeb pro klienty mobilního hospice, podporu šatníku Charity Ostrava, podporu charitního střediska Gabriel domova pro seniory, plynofikaci a rekonstrukci kotelny v budově Charity sv. Alexandra, na vybavení chráněných dílen a mnoho dalších krásných záměrů. Děkujeme ještě jednou všem za podporu!

Sčítání letošního ročníku Tříkrálové sbírky je u konce….. Díky dobré vůli Ostravanů, obyvatel obcí v okolí Ostravy, ochotě a pomoci mnoha lidí, se povedlo vykoledovat neuvěřitelnou částku 2 937 886 Kč (online koleda, bezhotovostní dary, koledování s pokladničkami).

Srdečně děkujeme všem koledníkům, dobrovolníkům, šikovným dětem, kteří v mrazivých dnech vyrazili do ulic a samozřejmě všem, kdo do pokladniček přispěli. Děkujeme, že nám pomáháte naplnit naše charitní poslání a za to, že jste započali nový rok dobrým skutkem!

Monika Hajdučková DiS.

Monika Hajdučková DiS.

asistentka ředitele; sociální pracovník - Poradna sv. Alexandra
Tel.: 596 237 831 E-mail: 8hAs1Z2%WcqET9enW7c-R-9pWgqBO1.7~bGkO1p