Slezská Lilie

Chráněná dílna stolařská

Tato chráněná dílna sídlí v budově chráněné kulturní památky „Kovárna“, která byla v létech 2004-2005 celkově rekonstruována a upravena na bezbariérový přístup včetně speciálního výtahu pro zdravotně znevýhodněné zaměstnance.

Je vybavena a postupně dovybavovaná moderními stroji, které umožňují dosáhnout vysoké kvality výrobků jak  z lamina, tak masivu. Dá se říci, že současný strojový park této chráněné dílny je nadstandardní a tím příznivě ovlivňuje kvalitu výrobků. (nová formátovací pila, nově vybudovaná lakovna s vysokotlakým nástřikem a pod.).

Prvořadým úkolem je kvalita výrobků a tím spokojenost našeho zákazníka.

Vlastní provedení zakázky provádějí a zodpovídají za ni vyučení stolaři  s dlouholetou praxí, zaměstnanci s tělesným znevýhodněním jsou jim k dispozici k pomocným pracím. Každá zakázka má svého konkrétního zodpovědného zhotovitele.

Z výše uvedeného je zřejmé, že ve většině případů se jedná o práci na zakázku. Na základě dlouhodobé praxe jsou zaměstnanci schopni se přizpůsobit různým požadavkům objednavatele.

» Sortiment CHD stolařské

•   skříně z masivu nebo z lamina, komody, truhly, botníky
  •   stoly kancelářské, pracovní, kuchyňské linky, věšákové stěny
  •   regály, postele
  •   dveře vnitřní i venkovní
  •   prahy, schodiště, zábradlí,
  •   reklamní stojany
  •   dřevěné obaly  a bednění
  •   dřevěné terasy
  •   pergoly
  •   zahradní domky
  •   přístřešky pro auto
  •   zahradní nábytek
  •   ploty

Pracujeme převážně z masivního dřeva a lamina, a často v kombinaci s jinými materiály, jako kov a sklo.

Každý výrobek je originál! Rozměry a materiál každého výrobku lze upravit dle potřeb zákazníka!

Jak objednávat ??

Chcete-li objednat náš výrobek, stačí jen zvednout telefon a zavolat, nebo můžete napsat email. Rádi Vám odpovíme nebo se s Vámi setkáme! Budeme se bavit k věci – zajímají Vás naše představy, návrhy, inspirace, vybereme společně ten vhodný materiál, tak aby jste byli spokojeni.

Vážený zákazníku, neváhejte to s námi vyzkoušet!