Keramická dílna

Točená keramika:

Telefon - konzultace, objednávky:

E-mail - konzultace, objednávky:

Adresa:

Datum vzniku dílny:

Počet zaměstnanců:

Jaroslava Hermanová

info@alexandr.charita.cz

Holvekova 651/28,

718 00 Ostrava - Kunčičky

1 bez omezení

Od svého vzniku v této dílně pracovala jedna pracovnice a to zejména z důvodu malých prostor. Dílna sídlila v místnosti původní vrátnice a nebylo myslitelné, aby se do místnosti směstnalo více pracovnic. Proto byl v roce 2010 realizován záměr vybudování nové dílny a to opět v prostorech budovy "Kovárny" při využití prostor bývalé zámečnické dílny, která byla po rekonstrukci budovy "Kočárovny" přemístěna do těchto prostor. Staveními úpravami tak vznikla nová Keramická dílna s dostatečným prostorem až pro tři pracovnice, čímž vznikl prosto pro vytvoření dvou nových pracovních míst.

Tato dílna realizuje výrobu točených keramických předmětů. Prostory bývalé keramické dílny se využívají pro zhotovování výrobků z kůže.

U výrobků na zakázku je dodací lhůta 4 - 5 týdnu, popřípadě dle domluvy. Zboží, které máme na skladě odesíláme ihned. Výrobky jsou ručně točené, modelované a malované. Jsou určeny ke každodennímu použití vhodné do myčky i mikrovlné trouby.

Dílna realizuje zakázky i dle návrhu objednatele.

Katalog výrobků keramika.pdf