Advent plný křidlení

KŘÍDLENÍ nadační fond je spoluorganizátorem projektu Advent plný KŘÍDLENÍ. Draží na podporu zapojených místních neziskových organizací vzácná díla, která vznikla v dílnách, z rukou klientů, spřízněných duší a kreativců. Každý předmět je výjimečný a má svůj příběh…  zapojte se do dražby a staňte se tak součástí těchto příběhů!

Předměty je možné dražit na portále KŘÍDLENÍ nadačního fondu v období od 8. 11. až do 7. 12 . 2017 do 20:00 hodin. Všechny dražené předměty budou vystaveny na akci Advent plný KŘÍDLENÍ, kde si je budete moci prohlédnout. Výtěžek je určen přímo pro organizaci.

Více informací naleznete na stránce: www.adventplnykridleni.cz

Charita sv. Alexandra si pro Vás připravila hru, díky níž se na chvilku můžete přenést do tajemné a honosné doby králů, kdy se na bohatých dvorech s lahodným vínem a dobrým jídlem hrály šachy. Na hracím poli však nepotkáte obyčejné pěšáky, ale milosrdné andílky s křídly a svatozáří. Šachy jsou výtvorem chráněných dílen Charity sv. Alexandra – stolařské, keramické, kožedělné a textilní.

Dražba probíhá na stránce: http://www.kridleni.cz/aukce/180-obraz.html

obraz2

obraz4

obraz6

Na této akci si budete moci zakoupit i ostatní výrobky chráněných dílen Charity sv. Alexandra.

Místo: Dolní oblast Vítkovice Ostrava, Gong
Termín: 7. 12. 2017, 15:00